rakas?

Runoilija punapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kaikki on
ja mikään ei ole

missä sinä olet?

minä olen odottanut sinua
ja minä olen saanut sinut

hylätty ja hylännyt

missä sinä olet?

et ole mitä haluan
ei ole kukaan muukaan

täydellisyyskään ei ole olevaa
jos sinä et ole

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot