50v. mittarissa

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Voe hyvä miesriepu sinnuu
ikkee karttuup,ikkee karttuup,
mut vuosist huolimatten
onneva ja pitkee ikkee siul.

Voe voe tuliseipäätti kakkuun
tulloop tyyriimmaks
ko kakkuvärk ihessään
et sil viissii.

Mutta laetahan hyvä miesripu
kumronttoset etteesen ovipielukseen,
josp vaikkahii alakoop mänettämmää
se omp vuaras tuas iäs sanovattii nii.

Mutta senneuvon halluun siul anttoop,
et kahohan ens töikses ommoo 20 kertoo
piäst varppaisii ennenkö tiät suuremppii piätöksii,
josp viäläon mänö piäl ni anttoop männä vua.

Ennekkö viaraa immeesen sänkkyy
alakanet telleemää,
ni tiäppä sama rituvaal ku kotonashii
ja tarkista kaik kohorat keholtais,
et timiiko kaik pelit ja nipstaakkelit
ko sillo ko olit 20v.iäs.

Eeköhä liennee alakane eppäällys summaa valtoo
ja helepostiiha siinä kääp nii,
et kumronttoset jiäp siihen vierraa immeese
sänkyn vierustalle ja palajat kotnurkille
häntä koipien välissä varppaisiin kahellen.

Lienneekö siun uatokset jotehhii tämän suuntaset.
et oma on aena ommoo ja parast,
ja eeköhä se siittä tokkeennu se nipstaakkeliikki,
et sil viissii.
ET ONNEVA KOVASTI VUA.

Selite: 
Tämä on hätäsest kirjotettu yhdelle miehelle, kun piti saada joku erikoinen teksti hänen korttiinsa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot