Eloni täällä

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

On raskas tää eloni täällä
ja suruni suunnaton,
ja tällä kohtalon tiellä
risti taakkanani on.

Ei tiedä ihminen sellainen
jolla elämä on huoleton,
mikä taakka on harteillani
ja uupumus loputon.

Ei auta pyyntö Herran
anna helpotus elämään,
ei rukous aamuin illoin
ei itku ei virretkään.

Ei kohtalon kulkua muuta
suuri ihme maailman,
sitä odotin monta vuotta
se paadutti vain sydämen.

Selite: 
Tällaista elämä on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runosi sai kyyneleet pulppuilemaan.

Kiitos!

Siunaavin ajatuksin epeli.

Ei voi tietää, ei, mitä toinen piilottaa, mitä näyttää ei halua. Toinen sitäkään voi tuntea, vaikka näyttäisi kaiken, koko haavoittuvuutensa. Omilla poluilamme seistään ja eteenpäin yritetään.

Elämän arkea runosi kertoo niin todellisesti..ei tietää voi elämän kovuutta ihminen,ken ei ole kokenut tuskaa todelllista..vaan hetkistä pienistä nauttien saa toivoa arkeen yllättäen

Toivon, että elosi on tuosta kirjoitetusta vähän helpmmaksi käynyt. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot