Ilman sinua

Runoilija ColdAsIce

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nämä haavat,
nämä kyyneleet.

Ranteeni verta vuotavat,
ne kyyneleet viemäriin valuvat.

Viha ja rakkaus kiertävät toisiaan,
paholainen hämmentää puuroaan.

Kuka tulisi minua auttamaan,
kun en tiedä pysytynkö jatkamaan,
ilman sinua,
ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot