Kirje, Sinulle Auttaja

Runoilija ColdAsIce

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuletko kuinka sua huudan,
tuskaani itken,
vertani vuodatan.

Sua tarvitsen nyt,
nyt enemmän kuin koskaan.

Kerroin sulle salaisuuden,
ehkä sen kaikkein pahimman.

Sinä teet minusta vahvemman,
salaisuuteni minusta heikomman.

Olen sairas,
tiedät sen.

Tiedät,
ja silti pysyt.
Mutta samalla menet,
yksin mut jätät.

Elämäni palat,
sekaisin,
tulessa palavat.

Kaikki hajoaa,
katoaa,
tuuli pois puhaltaa.

Älä jätä minua nyt,
älä jätä minua huomenna.

Auta,
auta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot