Nimetön

Runoilija discomfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos jaksaisin, eläisin vielä
 

Pyyhi kyynelees
tää on loppu
enää ei tarvitse
itkeä ja kätkeä
unohda kaikki
ja nukahda syvään uneen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, kumpa joskus vain toivoisikin, että voisi vaipua syvään uneen ja unohtaa kaikki tunteet. Rauhallinen fiilis tässä runossa. Pidin.

Voi, kumpa joskus vain toivoisikin, että voisi vaipua syvään uneen ja unohtaa kaikki tunteet. Rauhallinen fiilis tässä runossa. Pidin.

Voi, kumpa joskus vain toivoisikin, että voisi vaipua syvään uneen ja unohtaa kaikki tunteet. Rauhallinen fiilis tässä runossa. Pidin.

Voi, kumpa joskus vain toivoisikin, että voisi vaipua syvään uneen ja unohtaa kaikki tunteet. Rauhallinen fiilis tässä runossa. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot