Nimetön

Runoilija discomfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos jaksaisin, eläisin vielä
 

Luinen turmeltu
pahuudelta unohdettu piilottaa
neuroottinen sielu
joka ei koskaan ole rauhassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Järisyttää maata jalkojeni alla.
Kummallinen tuntuma runoosi.
Loistava kaikessa kauneuduttomuudessaan.
Suosikkeihin->

 

Käyttäjän kaikki runot