Nimetön

Runoilija discomfort

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos jaksaisin, eläisin vielä
 

Anorektikko vangitsee katseellaan
pettää itseään
murhaa henkisesti itseään syömällä
rääkkää kehoaan syömättömyydellä
petti itsensä
ja solisluut peittyy läskiin
Ruma ja pyöreä
häpeää kehoaan
ja häviää aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot