Ei, tämä ei ole minun elämäni

Runoilija WithYou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Sun is down...
 

Kuulen sydämeni kohinaa

ja ihmisten teennäistä naurua

Osa minusta ei ole tästä maailmasta

näen outoja valoja ihmisten yllä

minun sieluni on jossain muualla

Tämä ei ole minun elämäni

valitsen sen toisen vaihtoehdon

Haluaisin sanoa kaiken tämän ääneen

mutta silloin olisin sinulle aivan vieras

enkä halua olla peilikuvasi elämästä

Selite: 
"2001-2015"
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

vieraantumista

pidin

Arvoituksellinen.

 

Käyttäjän kaikki runot