Tuomiopäivän kello

Runoilija WithYou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Sun is down...
 



Hei herra lopun alku

tuli, on sammunut

kaunis värikäs lintuseni

taivaan sineen hän on lentänyt

Ajan voi vääristää

tuomiopäivän kello nukkuu hiljaa paikallaan

kukaan ei voi kääntää viimeistä minuuttia

silloin on jo liian myöhäistä

Outo tunne harhailee sisälleni

se on kai se väritön lintunen

jonka värit pestiin pois

ennen maailmanlopun ääntä

sinun sanottiin elävän omaa aikaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot