Valkoisia Joutsenia

Runoilija WithYou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Sun is down...
 



Huomenna on jo myöhäistä
ja valkoinen peittää kyyneleeni
silloin muistan sinua eniten

ja olen kuin minua ei olisikaan

Silmät täynnä ymmärrystä
muuta et kaipaa
olen vain sanoja

Huomenna kohtaan suruni
ja huomaan ettei mikään muutu
vain siellä voit elää

ja olen taas lähempänä sinua

Yksin tai yhdessä
silti niin surullisia
vain hiljaisia joutsenia

ja valkoinen on sinun värisi

Selite: 
Omistettu kadonneelle ja rakkaalle ystävälle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot