On vaikeaa hyvästellä jäähyväisten jälkeen

Runoilija WithYou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Sun is down...
 



Ajattelen joskus sinua

vaikka rakkaus onkin kuollut

elän sitä harhaa uudelleen

ja vain se polttaa sisälläni

On vaikeaa hyvästellä

ja saada omiin tunteisiin

niin hiljainen vastaus

ettei sitä enää kuule

Selite: 
"En unohda sinua koskaan enää"
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno

 

Käyttäjän kaikki runot