ts. rakkaus on rikki

Runoilija WithYou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Sun is down...
 



Kun en kuule
äänesi kaikua.
Juon sitä,
mitä ei ole olemassa.

Kuolema on niille,
jotka uskovat menneisyyteen.
Et voi murhata mieltäni
- se on sairas muutenkin.

Näen alastoman kyyneleen,
sitä voi ihailla pimessä.
Paha valo on matkalla
vartalosi toiselle puolelle.

Olet outo, outo tuuli;
Luuletko voivasi valloittaa
herra kuoleman
neiti rakkaudella..?

Rakastelun jälkeen olemme
kuolleina sylikkäin sängyssä.
Vuodet vaihtuvat väkisin -
nukut enää vain keinotekoisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot