Uusi tarina alkaa tästä

Runoilija WithYou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Sun is down...
 

Paha olo tulee ja menee

Sitä myydään kymmenen kilon kanistereissa

ja olen taas väkivaltainen,

maaninen vaihe on ottanut vallan

Kasvosi ovat turvonneet,

peilissä on kai joku hirviö

Sielua ei voi pelastaa pillereillä,

mutta äänet huutavat jotain lisää

Jos saisin itseni itkemään,

näkisinkö asiat toisin

Kyyninen kyynel huuhtoo poskeani,

en vain tunne tuskaasi enää

Syytät aina vaikeaa elämää,

mutta et näe itseäsi sen keskellä

Sinä olet minun niin kuin minä olen sinun

tässä oudossa ulottuvuudessa

Se mitä kirjoitat sieluusi tai käsiisi

ei ole kaunista sadan vuoden päästä

Paha olo on vain tunnetila

mutta sillä on hullu nimesi

Selite: 
Vanha tarina päättyy tähän...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot