Toive

Runoilija Kotkankivi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuhansia sanoja, ajatuksia jaloja.
Mielen saloja, kultaisia hanoja.

Toiveet tuuleen, hymy huuleen.
Katse uuteen, unelmaan suureen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kuin katse, joka kohotetaan korkeuksiin. Kaunis runo.

Mukavasti runoiltu. Tämä antaa lukijalle toivoa. Tykkään

 

Käyttäjän kaikki runot