Pohjoisen ruusu

Runoilija Kotkankivi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tummanpunainen auringonlasku syksyinen,
kahleeni mielestäin katkeaa näystä sen.

Vapaudessani tuoksusi aistini täyttää,
elämän kauneuden taas minulle näyttää.

Saan rauhan katseeni levätessä sinussa,
sydämen lyövän & hymyn herättää minussa.

Levottomat kädet sinut syliini kaappaa,
lämpimään syleilyyn intohimon saattaa.

Terälehtiäis suojaavat piikit kestän,
eläväisyytesi avulla alakuloa estän.

Aika on taas syksy ja talvi selättää,
tulevat kevät kukoistukseen herättää.

Selite: 
Aurinkosielulta toisille.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot