Lapsuus kultainen

Runoilija Kotkankivi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä istuessani pohdin & mietin,
missä menneen lapsuuteni vietin.
Kun ensilunta vitivalkoista maistoin,
& kesän kukkivan rattaissa haistoin.

Tai keväällä mansikan tuoreen suuhuni laitoin,
& syksyllä ensimmäisen paperilennokin taitoin.
Kultaiset muistot nuo talteen haalin,
niitä & tulevia aina lämmöllä vaalin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot