Menneisyys

Runoilija Kotkankivi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menneisyyttäis älä enää kanna,
kaikkia voimias viedä anna.
Taakka onneton tuo selässäis,
piina loputon se mielessäis.

Irti se itsestäis siis leikkaa,
Vapauden syleilyyn anna saattaa.
Suuntaa katsees siis huomiseen,
Ilon ja onnen elämääs tuomiseen.

Usko itseesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää oli kyllä niin oikeassa;) Hyvä runo..

tää oli kyllä niin oikeassa;) Hyvä runo..

tää oli kyllä niin oikeassa;) Hyvä runo..

 

Käyttäjän kaikki runot