Kevättuuli

Runoilija Kotkankivi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin kevättuulella ratsastaen,
kukoistuksen kesän katsastaen.
Silmiis kauniisiin hakeutuen,
sielus syövereihin uppoutuen.
Puistonpenkille istuutuen,
Kätösees kauniihen tarttuen.

Äänesi silkin kevyt kahleistain vapautti,
Sielu tanssiva hellästä hymystäs nautti.
Lämpö täytti rinnan ja suuntasin taivaisiin,
Hyvänolontunne alla pinnan ja unelmoin.

Jokainen päivä kanssasi on kuin juhlaa,
siitä muistuttaa ainiaan iloiset kevättuulet.
Älkööt siis elämääs pelkästään töissä tuhlaa,
kun suudelmaa odottaa jo nuo kauniit huulet.

Selite: 
Ystävyyden inspiroimaa, aamulenkin tulosta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot