Nimetön

Runoilija unnamedy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ulkona on kylmää.
Kylmältä tämä ikävän tunnekkin tuntuu,
kuin jää kausi se ajatukseni mun jäädyttää.
En järkeviä sanoja osaa muodostaa,
en tunteitani osaa järjestää.
Muistikuvat sinusta vain piinaavat ja vainoavat,
ja toiveet paluustasi kaikkoavat.
Yritän uskoo,
vaikka uskoton olitkin.
Ei kylmää aamua valotta,
Ei yksinäisyyttä surutta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot