Nimetön

Runoilija unnamedy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumi on valkoista kuin lumikon karva.Sitä ei kesällä tajuakkaan kuinka ihana talvi on ja pää asiallisesti lumi.Lumi on kylmää niille jotka sen tuntevat, minä en sitä tunne koska sydämeni on niin jäässä että lumi tuntuu lämpimältä.Elämässäni ei ole aurinkoa joka sulattaisi jään niinkuin keväällä.Minulle ei koita kevättä eikä kesää koskaan enään uudestaan en avaa sydäntäni kenellekkään.Sydämessäni on ikuinen kylmä ja pimeä talvi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot