Nimetön

Runoilija unnamedy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On hymysi ihana kuin aurinko.En saa sinua mielestäni ja kun suljen silmäni näen sinut.
Ihastuin sinuun ensi silmäyksellä ja en ole siitä asti ajatellut mitään muuta kuin sinua.
Minulle merkitsee paljon jo se että saan sinut hymyilemään ja nauramaan.
Haluaisn halata sinua ja suudella sinun pehmeitä huuliasi.Haluan siis vain rakastaa sinua ja nauttia yhteisestä ajastamme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot