Ei mikään

Runoilija unnamedy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulen askeleet vaimeat.
Tunnen tuulen kevyen.
Hetken tunnen kosketuksesi,
vaikka matkaa välissämme on.
Voiko kaltaistasi toista löytää?

Ei, ei sinua korvata voi...
Ei etäisyys,
ei vuodetkaan saa minua unohtamaan.
Tunteet voimakkaat,
ne mieleni valtaavat,
järki vain haihtuu usvana pois.
Toivon tuntevani kosketuksesi uudelleen,
ja nähdä hymysi kauniin.

Selite: 
Joku nopee ajan kuluks tehty kyhäys
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot