outo tunne

Runoilija unnamedy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastuin sinuun ensi silmäyksellä,en ole ennen ihastunutkaan näin.Voisin viettää kanssasi tuhat yötä.

En vain osaa kuvailla tätä tunnetta se lämmittää minua kuin aurinko lämpimänä kesä päivänä.

En ole kuin nähnyt haalistuneita valokuvia sinusta, mutta joka kerta kun katson niitä niin minulle tulee tämä outo tunne.Onko se rakkauden tunne?Kenties,en vain tunnista tätä tunnetta,enkä ole kokenut sitä aikaisemmin näin voimakkaana.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot