Se ei katoa

Runoilija hiljainenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se on palannut
ei edes koskaan lähtenyt pois
eikä tule koskaan lähtemään
ei kyyneleitä
vain tuskaa joka syvenee
joka repii sinut hajalle
ripottelee pienet sirpaleet tuuleen
naurakaa vain
minä lopetin jo aikoja sitten
se jatkuu
kunnes on liian myöhäistä

Selite: 
viimenen viikko tiivistettynä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot