Kuinka kauas siipeni minut vievät?

Runoilija hiljainenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna minun mennä
liitää siivilläni jotka lopultakin kantavat
kunnes olen kaukana täältä
poissa

Päästä minut pois
siipeni eivät kanna täällä
ne tiputtavat minut aina
enkä löydä tietä ylös

Selite: 
Tämä päivä tiivistettynä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot