Nimetön

Runoilija hiljainenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nosta minut syliisi
kuiskaa
silitä
kerro
se on ohi nyt
ei koskaan palaa

Pidä minusta kiinni
älä anna pimeyden tavoittaa
älä anna minun pudota
vaikka haluaisin
pidä vain kiinni
älä anna varjojen tavoittaa
älä anna minun hajota sirpaleiksi
sillä niitä haavoja
ei voi kukaan korjata

Selite: 
tällanen huono nopeasti tehty runo, kertoo tämän hetkisistä tunteista..
Kategoria: 
 

Kommentit

Avunhuuto, joka koskettaa. Hienoa tekstiä, ja osuu syvälle.

hieno teksti, vahvaa tulkintaa.

 

Käyttäjän kaikki runot