Tuskaa

Runoilija hiljainenkyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ettekö huomaa miten se repii minut hajalle?
Miten se kiskoo viimeiset voimani pois?
Tiedätte ettei se ikinä lähtenyt
eikä tule ikinä lähtemään
Mutta jotain muuttui matkalla
Te lopetitte välittämisen, ette jaksaneet enää
Enkä itsekään halua enää nousta
niinkuin ei kukaan muukaan halua minun nousevan

Kukaan ei ole nostamassa minua ylös
torjuin kaikki yritykset
Sanat viiltävät syviä haavoja
joita ei kukaan ole parantamassa
Ettekö te huomaa?
Ettekö huomaa miten haluaisin kaiken olevan kuten ennen ja kuinka välinpitämättömyytenne sattuu?
Kyllä minä jaksan

kunnes on liian myöhäistä

Selite: 
tämä päivä, tai viikko tai vuodet.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot