Androgyyni

Runoilija Satisfaction

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden gangsteri.
 

Aikojen alussa
koin kasvukipuja
ja himosin romantiikkaa

Se oli hallusinaatio

Nyt häkissä suljen silmäni
ja tunnen
pistävän makean
kesän usvan

Tämä on hekumaa yössä
alastomuutta harhassa
ota lujasti kiinni

Vai oliko se sittenkin
aivan liian radikaalia
liian hurmaavaa houretta?

Asfaltti on kostea
ja minun jalkani
vuotavat kirpeää nektaria

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot