Mary

Runoilija Satisfaction

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden gangsteri.
 

"Mary" kiljuu ihosi
Musteella olkaasi tampattu
Raavin, mutten saa sitä kulumaan
"Mary" ilkkuu ihosi minulle

Pysähdyin katsomaan
Kuinka ikuisesti pysyy
Sinussa kiinni tuo kirottu nainen
"Mary"

Selite: 
Tämäkin Luovan kirjoittamisen -kurssilta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot