Tu me manque

Runoilija Satisfaction

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden gangsteri.
 

Voi kultamuru, minulla on niin ikävä sinua.
Tahdon vain painua sinua vasten, myötäillä liikkeitäsi,
nukahtaa
ja herätä.
Tahdon suudella suloisia huuliasi, meden maku kielellä, maiskauttaa hunajaisesti.
Hyväillä hiuksia, karheita, pehmeitä,
sormen läpi soljuvia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot