Kirjailija

Runoilija Satisfaction

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden gangsteri.
 

Rappionuoret ja mustakahvi,
ihmissuhteet, suurkaupungit,
vanhanaikainen kirjoituskone,
pitkä käytävä, keski-iän kriisi,
tyhjä huone ja ainainen melu,
pariskunta liikennevaloissa,
valkoiset hiutaleet olkapäillä,
kirjoitan vain elämästä.

Selite: 
Mitä kaikkea kirjailijan arkeen kuuluu?
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisia tuokiokuvia.

Mielenkiintoisia tuokiokuvia.

 

Käyttäjän kaikki runot