Enkelit kinoksessa

Runoilija Satisfaction

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden gangsteri.
 

Lumisade
Rohtuneet huulesi
Pehmeä poski
Märkä ja punainen

Suutele, suukota
Vie kylmä pois
En tunne enää hiutaleita
Ne sulavat

Kiedo lämpimään
Valtavan huivisi sisään
Pidä sylissä

Jäädään tähän

Voi rakastavaisia
Jäätyivät hankeen

Selite: 
Luovan kirjoittamisen -kurssilta.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan talvinen tunnelma, muutamalla sanalla luotu :O

 

Käyttäjän kaikki runot