Elää omaa aikaansa

Runoilija koskenniemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka myöhään voi valvoa
Kuinka aikaiseen voi nukkua
Aamusta iltaan
vai illasta aamuun
Yöllä vai päivällä
Mitä aikaa on sopiva hukata
Pitääkö auringon kiertoa totella

Onko vapautta
päättää itse
elää omaa aikaansa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot