kyrsimys maximus

Runoilija koskenniemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lisäänpä runon
keksin sen tässä
kirjoitan sen paikaltani.

Aikaa vierähtää
ilta kääntyy yöksi.
Mutta vielä on sanottavaa
vielä viimeisten säkeiden aika

Lopulta on työni valmis
sydämeni vuodatettu tyhjiin
jota täyttää uudelleen ylpeys

vain yksi klikkaus
-> lähetä

Mitä!
Täytyy ensin kirjautua uudelleen
kunnes voin tuotokseni julkaista.
Teen sen ja huomaan:
On mestariteokseni hävinnyt
pyyhkäisty hetkessä pois

V***U!

Selite: 
ARRR...
Kategoria: 
 

Kommentit

nauraa.. tuttua niin tuttua

No opinpahan nyt!

Tähän runoon osaan eläytyä. :)

:D been there, done that. on muuten ärsyttävää... Hyvä runo

onhän täällä se 40 minuutin varoitus, ensin wordiin taikka notepadiin, sitten vasta sivulle talteen

hyvin ilmaistua ärsytystä

 

Käyttäjän kaikki runot