Prinsessani

Runoilija koskenniemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nukahtakoon Ruusunen uudestaan,
herättäjäänsä odottamaan.
Maatkoon Lumikki arkussaan,
myrkyttyneenä omenaan.
Istukoon Tähkäpää tornissaan,
kasvattaen hiuksiaan
Lakaiskoon Tuhkimo lattialta,
lasikenkänsä sirpaleita
Sukeltakoon Ariel takaisin,
merenneito pienoisin.
Rakastukoon Kaunotar hirviöönsä,
tyytyen mieheensä.
Hierokoon Jasmine lamppuaan,
toivoen onneaan.
Juoskoon Pocahontas vapaana,
puhaltavana tuulena.

Jääköön kaikki muut!

Sillä prinsessani ainoani,
olet sinä rakkaani.
Täällä prinssi uljas vain sua oottaa,
antaen puoli valtakuntaa
sydämestään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot