Kevät tuli esiin

Runoilija koskenniemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kevät tuli esiin,
tuo aurinko mahtava,
kirkasti maailman,
on hanki niin hohtava.

Oi, kevättä niin jaloa.
Paistoi risukasaan valoa.
Se löysi talven sopukoista,
pimeistä onkaloista,
eläjän harmaan,
teki hänestä armaan.

Voi kevät kuinka odotin,
jo toivoni menetin.

Mut nyt on mulla valo,
olet elämäni palo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Auringolla on piristävä, iloa tuova vaikutus. : )

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot