Miksi veit sen pois

Runoilija koskenniemi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi veit sen pois
vaikka tarvitsen sitä
ilman sitä
en voi elää
ilman sitä
en halua enää
Miksi veit sen pois

Annoit sen pois
mutta eivät huolineet sitä
Sait sen takaisin
Muttet palauttanut sitä

Miksi heitit sen pois
vaikka tarvitset sitä
ilman sitä
et voi elää
ilman sitä
et halua enää
Miksi heitit sen pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot