Et voi olla surullinen jos sinulla on ilmapallo

Runoilija ruttolapsi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syrjäytyneiden verbaalinen sanansaattaja. Kirjoitan fiiliksellä, en äidin_kielen_kirja kädessä.
 

Elämä on kaunista ja kipu on pahasta
ja välillä se kaikki onkin näin yksinkertaista
siskoni sai siivet
se lensi valon väliin
nyt meidän kotona ei enää naureta

Loputon laulu tunteista ja väreistä
kukaan ei uskalla loppuun asti kuunnella
joku on iloinen, laulu keskellä merta
laulavat elämästä ja kuolemasta

Rakastan hattaraa
rakastatko sinä minua
onni ei ole esimerkki vaan tavoite
vastasit hennolla äänellä
sinä tulit ja annoit kaksi lippua haltiasaarelle
et voi olla surullinen jos sinulla on ilmapallo

Laulut ovat vain sanoja
helppoa laulaa jos on jotain mistä laulaa
sanat minun huulilta voit seinällesi raapia
en minä välitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on ihana ja kaunis!
Pidän todella paljon..!

Oikeesti niin kaunis, että sai mut itkemään. (: Tänään ollu taas aika huono päivä, ahdistanu hirveesti. Tää runo toi kuitenki valoo mun päivään, se loi jotenki kuvaa tulevasta, paremmasta huomiseta.

Ihan hirveen hieno. Menee suosikkeihin.. (:

Loistava!
Eräällä on laaja mielikuvitus =)

 

Käyttäjän kaikki runot