Minä rakastan

Runoilija ruttolapsi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syrjäytyneiden verbaalinen sanansaattaja. Kirjoitan fiiliksellä, en äidin_kielen_kirja kädessä.
 

Minä rakastan sinua niin paljon
kovin paljon
niin paljon että se saa minut puolikkaaksi ja raajattomaksi

Enkä voi uskoa että en saa sinua
vaikka haluan enemmän kuin mitään
koskaan
kukaan
minä todella rakastan

Tässä minä odotan
ja annan seinien keinutella minua
tulethan hakemaan minut
joskus
tulethan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne.. Hienosti puettu fiilis. Suosikkeihin meni.

Olipa hieno teksti. Mitä tästä muuta voi sanoa. Yhdellä sanalla; tykkäsin kovasti.

Tuttu tunne.. Hienosti puettu fiilis. Suosikkeihin meni.

Olipa hieno teksti. Mitä tästä muuta voi sanoa. Yhdellä sanalla; tykkäsin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot