Oksennan ajatuksiani

Runoilija ruttolapsi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syrjäytyneiden verbaalinen sanansaattaja. Kirjoitan fiiliksellä, en äidin_kielen_kirja kädessä.
 

Minä yksin elämäni reunalla
lyö lyö lyö
käsi pitää kiinni kallion reunasta
eikä tämä lopu koskaan

suolaa silmissä
suolaa suussa
suollan ulos sairaita tarinoita
luulitsä että tää päättyy hyvin?

kädet vapisee seinän takana narisee
onko ne mun päässä onko ne siellä
en tiedä mut haluun et ne kertoo mulle tarinoita vielä
piikkejä lisää pistoksia lisää
imen niiden satuja tyhmänä sisään

nautintoa nautintoa tätähän mä halusin
samalla kun yöllä itseäni ojasta hamusin
lasinsiruja mun nielussa
muutama bisse kaupungissa
mä haluun lopettaa luovuttaa unohtaa
miten tyhmä mä voin olla?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suosikkeihin. ihana.

Voimakas,upea runo.

suosikkeihin. ihana.

Voimakas,upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot