Minä olen ristiriita

Runoilija ruttolapsi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syrjäytyneiden verbaalinen sanansaattaja. Kirjoitan fiiliksellä, en äidin_kielen_kirja kädessä.
 

Miten saatanan tyhmä minä voin olla
haarukka
veitsi
lusikka
pää kahdeksannessa solmussa

Sinä voit katsoa minua halveksuen
ja minä voin rakastaa hylätyksi tulemisen tunnetta
kai siihen tottuu
turtuu
eikä sitä voi poiskaan antaa

Ja vaikka niin monet kerrat olet sanonut
en ole ennen ymmärtänyt
halunnut huomata
tahtonut tajuta
että olenhan minä aika
viallinen
viallinen
viallinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aee, hyvin tulee esille asenne. Samaistuin.

Tykästyin todella.

Tämä meni suosikkeihin. Mielenkiintoinen aloitus varasti huomioni täysin. Pidän vain yksinkertaisesti tavastasi kirjoittaa ja niin, samaistuin sanoihisi. Ristiriitoja täynnä itsekin ja siksi solmussa. Tämä on ehdottomasti monen lukukerran arvoinen, erittäin.

Tämä oli jotenkin toimiva yksinkertaisesti. Tyylikäs kirjoitustapa, pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot