Muovisia ajatuksia

Runoilija ruttolapsi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syrjäytyneiden verbaalinen sanansaattaja. Kirjoitan fiiliksellä, en äidin_kielen_kirja kädessä.
 

Toistan itselleni positiivisia ajatuksia:
olen kaunis
olen terve
olen säteilevä ja rohkea

Toistan niitä odottaen että ne kasvaisivat minuun kiinni kuin syöpä
että muistaisin ne sanomatta
että pitäisin itseäni hyvänä
ja saisin itselleni aikaiseksi muutakin kuin mustelmia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot