Tietämättömyys

Runoilija 62f45271383a802ddafaba854b7ac26d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 0:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Miks turhaan nukkua kun kuolema kuittaa univelat. kysymyksiä ja arvosteluja otetaan mielellään vastaan. KIITOS KAIKILLE JO ETUKÄTEEN :P
 

Tietämättömyys joskus satuttaa,
kun toisesta liikaa välittää.
Tunteistasi tietää tahtoisin,
kiinnostusta sulta toivoisin.
Voitko antaa jonkinlaisen vihjeen,
ees pienen vastauksen rippeen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tieto saattaa jopa tuskaa lisätä.

Hieno runo tämänkin. ^^

voisin sanoa että monille tuttu tunne.
neuvoks voisin sanoa..

eiku sinne pyytämään ulos rohkeasti
ei siinä mitään menetä :)

 

Käyttäjän kaikki runot