ensisilmäys

Runoilija 62f45271383a802ddafaba854b7ac26d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 0:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Miks turhaan nukkua kun kuolema kuittaa univelat. kysymyksiä ja arvosteluja otetaan mielellään vastaan. KIITOS KAIKILLE JO ETUKÄTEEN :P
 

Ensimmäisen kerran ku sinut näin,
näytit olevan surullinen ja allapäin.
Ohitseni kun kävelit hymyilit kauniisti,
ja katsoit silmiini viattomasti.
Paikoilleni jäin sua tuijottamaan,
pakko vaan oli lähteä seuramaan.
Silloin väkijoukkoon sut kadotin,
sut sieltä vielä löytäväni odotin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot