rakastunut

Runoilija 62f45271383a802ddafaba854b7ac26d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 0:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Miks turhaan nukkua kun kuolema kuittaa univelat. kysymyksiä ja arvosteluja otetaan mielellään vastaan. KIITOS KAIKILLE JO ETUKÄTEEN :P
 

Yks ilta sulle kirjoitin biisin,
aamulla mietin mihin sen siirsin.
Sua ajettilin joka sekuntti,
jokainen kirjain sen ennusti.
Oot mulle todella tärkee sen mä vaa sanon,
kättäsi vielä joku kaunis ilta mä anon.
Oot mulle ikuisesti se ainoo mä vannon,
kautta veden, kiven ja legendaarisen kannon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot