loukkaus

Runoilija 62f45271383a802ddafaba854b7ac26d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 0:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Miks turhaan nukkua kun kuolema kuittaa univelat. kysymyksiä ja arvosteluja otetaan mielellään vastaan. KIITOS KAIKILLE JO ETUKÄTEEN :P
 

Sua loukkasin ja satutin,
liian myöhään tän tajusin.
Nyt kun mä sut menetin,
olo on kuin kuolemaa tekisin.
Sissälläni tuska on valtava,
tuska pois mun on saatava.
Mut älä sure en mä pois mee,
sun elämässä tuun aina olee.
Älä ymmärrä mun sanoja väärin,
sun takias elän maailman ääriin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot