Katse

Runoilija 62f45271383a802ddafaba854b7ac26d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.8.2018 0:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Miks turhaan nukkua kun kuolema kuittaa univelat. kysymyksiä ja arvosteluja otetaan mielellään vastaan. KIITOS KAIKILLE JO ETUKÄTEEN :P
 

Ensisilmäyksestä asti susta kiinnostua aloin,
alusta asti oon sulle ollut täysin avoin.
Aamulla herätessäni sinua taas miettiä aloin,
sulle tunteitani yritän näyttää eri tavoin.
Katseesi saa sydämmmeni pakahtumaan,
lähelläsi kylmiä väreitä kroppaani saan.
Tunne tuo on käsittämätön,
ruumiini on täysin rauhaton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot