Minun

Runoilija Figaro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmiin sidottu elämän ajaksi
 

jos voisin
vangitsisin sinut soittorasiaani
vain minun silmieni nähtäväksi
vain omien korvieni kuultavaksi
jos voisin
omistaisin sinut kokonaan
olisit minun
nyt
ja aina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot