Sinä ?

Runoilija Figaro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmiin sidottu elämän ajaksi
 

katkeransuloinen rakkauteni juoksee vapaana .
onko susta kiinniottajaksi ?
särkynyt sydämeni tarvitsee laastarin .
onko susta haavoja sitomaan ?
järkkynyt mielenrauhani on saatava tyyntymään .
onko susta mielialojen myrskyissä seilaajaksi ?
tarvitsen jotakin , mistä pitää kiinni .
onko susta kietomaan käsivartes ympärilleni ?
sisältäni puuttuu pala rakkautta ja onnea .
onko susta tekemään musta kokonaista ?
taivaallani seilaavat mustat pilvet .
onko susta kirkastamaan päiväni ?
öisin itken tyynyni märäksi .
onko susta pyyhkimään kyyneleeni ?

kuka kahlitsisi kiinni katkeransuloisen rakkauteni ?
kuka sitoisi vuotavat haavat ?
kuka kertoisi asioiden olevan sittenkin hyvin ?
kuka kietoisi käsivarret ympärilleni ?
kuka toisi takaisin palapelin puuttuvan palan ?
kuka puhaltaisi pois synkkyyden ?
kuka kuivaisi kyyneleet ?

Selite: 
tarviiko tohon sanoa enää mitään ?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot